User avatar
DanielSiegel
Intermediate
Intermediate
Posts: 302
Joined: Mon Oct 11, 2004 7:05 am
Contact: Send private message

MLHAI TCP/IP Agent

Sun Jan 22, 2012 3:38 pm

I installed MLServer 4 on a new machine, and it appears to be working fine.
I loaded the MLHAI TCP/IP Agent on the same machine, and am now able to communicate with my HAI panel via IP - eg, turning ALC lights on and off.

However, the Agent does not show any MLServer Sessions, and MLServer does not appear to be communicating to the Agent.
I did load the MLHAI 3.0.18 Legacy Plugin, but it doesnt appear to be communicating with this Agent.

Do I need a new plugin (dont see one available)?
Or do I need to use the old Agent (havent tried this yet, and would prefer not to)?

User avatar
AllonisDave
Founder
Founder
Posts: 11400
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Newport Beach, CA
Contact: Send private message

Re: MLHAI TCP/IP Agent

Sun Jan 22, 2012 4:05 pm

You need to install version 3.99.1 of the legacy MLHAI plugin. The 3.0.18 version is not compatible with the V4 server.

User avatar
DanielSiegel
Intermediate
Intermediate
Posts: 302
Joined: Mon Oct 11, 2004 7:05 am
Contact: Send private message

Re: MLHAI TCP/IP Agent

Sun Jan 22, 2012 5:08 pm

Thanks. I did (eventually) figure that out, but now I cant get the HAI Gateway to communicate to the HAI TCP Agent. After a few false starts, I deleted the last entry, and now cannot ADD new entries (addnewrow Error in Line #70 - an error I recall from the past in other contexts). I tried reinstalling the plugin multiple times (and restarting MLServer), but I cant get it to allow me to add an entry in the HAI Gateway. Now I'm stuck again.

User avatar
DanielSiegel
Intermediate
Intermediate
Posts: 302
Joined: Mon Oct 11, 2004 7:05 am
Contact: Send private message

Re: MLHAI TCP/IP Agent

Sun Jan 22, 2012 10:23 pm

Any thoughts?
I have tried multiple reinstalls.
There must be some way to get the HAI Gateway to add a new row and connect to the HAI TCP agent (I hope).

User avatar
AllonisDave
Founder
Founder
Posts: 11400
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Newport Beach, CA
Contact: Send private message

Re: MLHAI TCP/IP Agent

Sun Jan 22, 2012 10:37 pm

I will look at it in the morning. Re-installing is not going to help as you can see.

User avatar
DanielSiegel
Intermediate
Intermediate
Posts: 302
Joined: Mon Oct 11, 2004 7:05 am
Contact: Send private message

Re: MLHAI TCP/IP Agent

Mon Jan 23, 2012 11:41 am

Thanks. I appreciate any ideas you have. Feel free to call me at 650-465-1065 if you think that will help troubleshooting.

Return to “MLHAI”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest