T.Wells
Intermediate
Intermediate
Posts: 379
Joined: Sat Sep 30, 2006 9:19 pm
Location: Philadelphia Suburbs
Contact: Send private message

7th Post

Sun Jul 22, 2007 10:40 pm

Smooth,

x64 is indicated two times in this thread. They are on the 7th and 8th posts in the thread.

So what are my options at this point? No USBIR may in-fact ruin my MainLobby experience as I'll have no control over my AVR and more importanly cable boxes.

Thanks,
T.Wells
Last edited by T.Wells on Sun Jul 22, 2007 10:53 pm, edited 1 time in total.

MurrayW
Is there life beyond myServer?
Is there life beyond myServer?
Posts: 1196
Joined: Sun Mar 07, 2004 1:05 pm
Location: Austin, TX
Contact: Send private message

Sun Jul 22, 2007 10:41 pm

smoothtlk wrote:Ah, you didn't say X64. No, it won't work on X64. only X32...
Only twice! :P
http://www.cinemaronlineforums.com/foru ... c&&start=6

http://www.cinemaronlineforums.com/foru ... c&&start=7

User avatar
DavidL
Founder
Founder
Posts: 11803
Joined: Sat Feb 08, 2003 9:39 am
Location: Metamora, Michigan
Contact: Send private message

Sun Jul 22, 2007 11:28 pm

Sorry, didn't catch that

In the Wiki, it is noted that 64 bit OS are not supported. I also added this notation to the Wiki Plugin install doc.

http://www.cinemaronlineforums.com/wiki ... tle=USBIR6

T.Wells
Intermediate
Intermediate
Posts: 379
Joined: Sat Sep 30, 2006 9:19 pm
Location: Philadelphia Suburbs
Contact: Send private message

Now to get moving on ML before my wife freaks out ...

Mon Jul 23, 2007 2:59 pm

smoothtlk wrote:Sorry, didn't catch that

In the Wiki, it is noted that 64 bit OS are not supported. I also added this notation to the Wiki Plugin install doc.

http://www.cinemaronlineforums.com/wiki ... tle=USBIR6
Today I went out and bought a the 32-bit flavor of Vista. Installed the OS and then installed the IR6.

It appears to have installed without a problem (i.e. drivers installed).

Now, I just need to re-install ML, MLS and the rest of my goodies. I'll also have to re-configure my RAID array (if possible).

Smooth, since I changed OS, will I have a license problem? Will they need to be re-set?

Thanks,
T.Wells

User avatar
DavidL
Founder
Founder
Posts: 11803
Joined: Sat Feb 08, 2003 9:39 am
Location: Metamora, Michigan
Contact: Send private message

Mon Jul 23, 2007 3:25 pm

should not need a license change. Try your old license and activation code.

User avatar
DavidL
Founder
Founder
Posts: 11803
Joined: Sat Feb 08, 2003 9:39 am
Location: Metamora, Michigan
Contact: Send private message

Mon Jul 23, 2007 10:23 pm

T.Wells,
If you still have a X64 OS up and running, we may have something for you to test. I can't test the change as I don't have X64 installed here.

Sorry if this is too late if you blew away your X64.

T.Wells
Intermediate
Intermediate
Posts: 379
Joined: Sat Sep 30, 2006 9:19 pm
Location: Philadelphia Suburbs
Contact: Send private message

Sorry, it's gone

Mon Jul 23, 2007 10:58 pm

Smooth,

Sorry, I lost the x64 drive(s) this morning. I formatted and installed the 32 bit flavor of Vista Ultimate.

I will say that ML worked fine with x64 with the only exception being the IR6. I had the following installed and working without problem.
- ML and MLS
- WeatherLobby
- DVDLobby
- Insteon PLC
- 777ES

I now have a problem with WeatherLobby and just posted over in that forum.

Once I get WL going, I'll be off to get a VideoStorm CRM84 and plug-in ... hint ... hint ...

I have the license to x64 still and will build a new machine with that OS. I'll be happy to test sometime in the future.

Kind regards,
T.Wells

Return to “USBIR6”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests