User avatar
whmurdock
New Member
New Member
Posts: 40
Joined: Sun Sep 10, 2006 7:10 pm
Contact: Send private message

Having problem using T.E.D. and X10.

Tue Oct 07, 2008 10:44 pm

Has anyone had any luck using T.E.D. and X10. When I power up T.E.D. my X10 devices stop working. Any suggestions would be appreciated. Thank you, Wendell

User avatar
itanic
Intermediate
Intermediate
Posts: 455
Joined: Tue Jun 15, 2004 11:05 am
Location: Oregon
Contact: Send private message

Wed Oct 08, 2008 10:25 am

It is a known issue that TED does not play well with X10.

User avatar
whmurdock
New Member
New Member
Posts: 40
Joined: Sun Sep 10, 2006 7:10 pm
Contact: Send private message

Sun Oct 12, 2008 7:31 pm

Does T.E.D. play well with Insteon? Maybe I should switch from X10 to Insteon.

Near76
Intermediate
Intermediate
Posts: 436
Joined: Sun Jul 18, 2004 8:45 am
Contact: Send private message

Sun Oct 26, 2008 12:13 pm

I have Insteon (50+ devices) with TED and haven't noticed any performce issues since TED was installed. I only have 2 X10 devices and they too work fine. TED does claim it is X10 friendly.
-Matt

mcascio

Sun Oct 26, 2008 12:33 pm

I haven't seen any issues with Insteon. During our initial research of TED, other forums reported no issues as well.

User avatar
DaveB
Simply Incredible
Simply Incredible
Posts: 3353
Joined: Sun May 30, 2004 11:57 pm
Location: Mays Landing, NJ
Contact: Send private message

Mon Oct 27, 2008 12:08 pm

If Insteon is also controlling X-10, then there are issues only with the x-10 devices. In my tests, the Insteon devices seem to continue to operate.
Thanks
Dave Bruner
:shock:

User avatar
bhiga
Expert
Expert
Posts: 856
Joined: Tue Mar 08, 2005 10:28 pm
Location: San Jose, CA
Contact: Send private message

Tue Nov 25, 2008 7:29 pm

TED1001 worked fine with my Insteon network - at least for the 2 hours that it was running before the RDU went south.

I'm pretty sure it was just a fluke (faulty RDU). Energy Inc is sending me a new RDU, hopefully will come before the end of the week so I can get more data.
- Brandon
My MainLobby stuff (plug-ins, screenshots, etc)

User avatar
bhiga
Expert
Expert
Posts: 856
Joined: Tue Mar 08, 2005 10:28 pm
Location: San Jose, CA
Contact: Send private message

Tue Dec 23, 2008 3:48 pm

Update... TED1001 working fine with my INSTEON network.
- Brandon
My MainLobby stuff (plug-ins, screenshots, etc)

Return to “Energy Management”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest