User avatar
philnye
Member
Member
Posts: 90
Joined: Wed Nov 23, 2005 1:34 pm
Location: Shelby Township, MI
Contact: Send private message

Is there ever a need for myAgent on the main server?

Thu Mar 02, 2017 10:29 pm

Ok, maybe this is a really dumb question but is there ever a need to have myAgent installed on the main myServer machine? I'm guessing not since all the main mappings (sound, video, etc...) are handled in myServer apps and drivers and I can't really think of a reason to have to remap them with myAgent as well locally. Maybe you could add this to the documentation to only use with remote zones and not on the main server unless I am missing something here.

Thanks for any clarification,
Phil Kosarek

User avatar
DavidL
Founder
Founder
Posts: 11373
Joined: Sat Feb 08, 2003 9:39 am
Location: Metamora, Michigan
Contact: Send private message Website

Re: Is there ever a need for myAgent on the main server?

Thu Mar 02, 2017 10:38 pm

I can only think that using the myServer PC as the autoripping PC is why you might want AVAgent on the myServer PC.

User avatar
AllonisDave
Founder
Founder
Posts: 11166
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Sedona, AZ
Contact: Send private message

Re: Is there ever a need for myAgent on the main server?

Wed Mar 08, 2017 11:22 am

If you use the server PC to play movies, netflix or amazon the you will need the agent running in it. The other condition is as David mentions ripping media disks.

Return to “myServer Agents”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest