sonypoolplr
Is there life beyond myServer?
Is there life beyond myServer?
Posts: 1728
Joined: Fri Mar 26, 2004 8:48 am
Location: New Jersey
Contact: Send private message

Pandora Radio Settings

Thu Jan 05, 2017 10:47 am

I am trying to setup the Pandora radios to play out of different sound cards on my computer. I select the Pandora app, then select the radio (#1) and then the output device. I then go to the next radio (#2) and select a different output device. I then select close and then go into Pandora on the web client and select radio #1 and then play. Sound comes out of whatever the last output device that I setup. So if it was #2 the sound comes out that of that output device for both radios that I setup. If I select radio #1 from the myServer app then the station stops playing, and if I select play again the sound comes out of that output device.

I didn't have this problem with the myMusic app, I was able to select different output devices for each radio output.

User avatar
AllonisDave
Founder
Founder
Posts: 11566
Joined: Fri Feb 07, 2003 8:56 am
Location: Newport Beach, CA
Contact: Send private message

Re: Pandora Radio Settings

Thu Jan 05, 2017 9:59 pm

The Pandora app works the same way as music. Are you saving your changes and is the app remembering them?

sonypoolplr
Is there life beyond myServer?
Is there life beyond myServer?
Posts: 1728
Joined: Fri Mar 26, 2004 8:48 am
Location: New Jersey
Contact: Send private message

Re: Pandora Radio Settings

Fri Jan 06, 2017 6:53 am

The app is switching the radio outputs as soon as I click on the new radio in the setup of the app in myServer. If I am listening to radio #1 and radio #2 has a different output, as soon as I click on radio #2, the output from radio #1 switches to the same output as radio #2. If I leave radio #2 selected then I have to use that output for radio #1 until I change it.

sonypoolplr
Is there life beyond myServer?
Is there life beyond myServer?
Posts: 1728
Joined: Fri Mar 26, 2004 8:48 am
Location: New Jersey
Contact: Send private message

Re: Pandora Radio Settings

Sun Jan 08, 2017 12:03 am

Is there anymore information that you need regarding this? I am unable to play anything from Pandora radio #2 on the separate output from radio #1 because even though I select the new output of radio #2 in the app, as soon as I click on radio #1 in the app both radios use the same output.

Return to “Pandora”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest